O nas

PODJETJE RISS

Spoznajte nas

Smo podjetje, ki svoje storitve nudi na območju ŠKOFJE LOKE, LJUBLJANE Z OKOLICO TER V KRANJU Z OKOLICO.

Smo zaupanja vredni poslovni partner. Samo mnenje so izrazila podjetja, ki so že dalj časa prisotna na slovenskem tržišču. Skrb za zadovoljstvo naših strank je na prvem mestu, zato dajemo prednost kvaliteti pred kvantiteto. Čistilni servis opravlja mnogo različnih oblik čiščenja. Prav tako se zelo dobro spopademo z gradbenimi storitvami. Naše delo opravimo hitro in kvalitetno. Naša čistila so prijazna okolju ter vašem pohištvu. Za gradbeni material pa zagotavljamo, da dobavljamo enega najbolj kvalitetnih gradbenih materialov in le s tem in pridnim ter natančnim delom poskrbimo za kvalitetno opravljeno delo, ki ga zahteva naša stranka.

SKUPAJ SMO MOČNEJŠI

Čistilni servis RISS sestavljamo

Slađa Slijepčević

Vodstvo podjetja

Radenko Slijepčević

Vodstvo podjetja

Mersiha

Danijela

Nina

Suzana

OČISTIMO Z VESELJEM

Mnenja strank

Moram povedati, da so punce pri Storitve RISS zelo lepo očistile našo hišo. Vse se kar sveti. To je bilo prvič in zmenili smo se, da prihajajo čistit dvakrat na mesec. Zelo sem zadovoljna in toplo priporočam.

Barbara

Vse je čisto. Še posebej kuhinja se je kar svetila. Vsakič, ko pridem domov se mi kar smeji.

Irena

Slađa, hvala da ste organizirali čiščenje pri nas. Lepo je bilo priti domov v lepo in pospravljeno hišo.

Slavka

Pozdravljena! Rada bi pohvalila gospo ali gospodično, ki je danes čistila pri nas. Vse smo se lepo dogovorili in vse je lepo počistila. Hvala. Lp, Andreja

Andreja

Pošljite povpraševanje